Король, Руслан ІвановичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2024-10-292024-10-292022Король, Р. І. Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні / Р. І. Король, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 181.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45235Проаналізовано асортимент та виробників пресервів в Україні. Найбільший асортимент являють собою вироби з оселедця в різних соусах та заливках. Останнім часом на ринку з’явилися пресерви філе та філе-шматочки з лосося й сьомги, з варених, копчених та маринованих мідій кальмарів, креветок та у вигляді коктейлів.The assortment and manufacturers of preserves in Ukraine were analyzed. Herring products in various sauces and fillings are the largest assortment. Recently, preserved fillets and fillet-pieces of salmon and salmon, boiled, smoked and marinated mussels, squids, shrimps and in the form of cocktails have appeared on the market.ukкафедра технології консервуванняпресервиквасоляпюрехарчова цінністьpreservesbeanspureenutritional valueАналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в УкраїніThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584