Баклан (Гаган), Інна ОлександрівнаТочкова, Оксана ВасилівнаБессараб, Олександр СеменовичМанк, Валерій Веніамінович2013-12-102013-12-102013Особливості реологічної поведінки яблучно-морквяно-сливового пюре / І. О. Гаган, О. В. Точкова, О. С. Бессараб, В. В. Манк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції , 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 155-156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11928Обговорюються особливості реологічної поведінки таких складних дисперсних систем і запропонований найбільш оптимальний склад для дитячого харчування на основі отриманих даних. It’s discussion the special rheological characteristic so complex dispersions systems as systems of children’s puree to be proposed of optimal compositions for children’s nutrition as result the study.ксантанконцентраціяяблучно-морквяно-сливове пюреksantanconcentrationapple-carrot-plum pureeкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняОсобливості реологічної поведінки яблучно-морквяно-сливового пюреThesis