Перспективні напрямки розвитку цінової політики в Україні - Тацієнко, Наталія Вадимівна (My University, 2014)
Будучи стрижнем ринкових відносин, ціна стає однією з найбільш універсальних категорій, якими оперує ринкова економіка, тому в ній сконцентровано всі недоліки, помилки та досягнення господарської діяльності. As the core of a market economy, price is one of the most universal categories, which operates a market economy because it concentrated all the shortcomings, mistakes and achievements of business.
Keywords: цінова політика; ринкова економіка; pricing policy; market economy