Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаШевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаПовх, Тетяна МихайлівнаПалій, Інна Василівна2014-11-132014-11-132014Використання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямування / Ю. П. Крижова, І. І. Кишенько, Т. М. Повх, І. В. Палій // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 466.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18301Питання створення харчових продуктів оздоровчо-профілактичного призначення є особливо актуальним в наш час, у зв'язку з чим з метою розробки харчових продуктів гепатопротекторного спрямування як один із рецептурних компонентів використовується розторопша плямиста у вигляді відвару, шроту та олії з неї. The issue of food health-care appointments are particularly relevant in our time, and therefore to develop food hepatoprotective direction as one of the components used prescription Milk thistle in the form of decoction, meal and oil from it.otherфлавоноїдисилімаринрозторопша плямистаflavonoidssilymarinmilk thistleкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямуванняOther