Вознюк, Марина АндріївнаПавлюченко, Олена Станіславівна2023-03-142023-03-142018Вознюк, М. А. Використання насіння чіа в технології десертної продукції / М. А. Вознюк, О. С. Павлюченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 428.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39140Досліджено технологічні особливості виготовлення пана-коти з насінням чіа. The technological features of making pana cotta with chia seeds were studied.otherнасіння чіапана-котатехнологіяchia seedsрana cottatechnologyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання насіння чіа в технології десертної продукціїThesis