Сталий розвиток національної економіки в інноваційному вимірі - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2012)
Проведено аналіз рівня інноваційного розвитку економіки України. Визначено основні проблеми сталого розвитку та місце України в глобальному інноваційному просторі. The analysis of the level of innovative development of the Ukrainian economy has been carried out. The main problems of sustainable development and the place of Ukraine in the global innovation space are determined.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; інноваційний розвиток України; сталий розвиток; національна економіка; sustainable development; national economy; innovative dimension