Системний підхід до визначення механізму інвестування - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2012)
Розглядається системний підхід до визначення механізму інвестування відтворення основних засобів з урахуванням трьох підходів: процесного, структурного та сценарного. The systematic approach to the definition of fixed assets reproduction investment mechanism, taking into account three approaches: process, structural and scenario is examined.
Keywords: інвестування; механізм інвестування; системний підхід; investment; mechanism of investment; systematic approach; кафедра маркетингу