Дорохович, Антонелла МиколаївнаБабіч, Оксана ВікторівнаДорохович, Вікторія Віталіївна2016-02-122016-02-122007Патент 20732 UA, МПК А23G 3/00 (2007.02). Кекс безглютеновий / Дорохович А. М., Бабіч О. В., Дорохович В. В. ; заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2006 07974; заявл. 17.07.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22226Запропонована заміна пшеничного борошна кукурудзяним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of maize flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).uk-UKбезглютенове борошноцеліакіяцукоркукурудзяне борошнокекс безглютеновийкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівgluten-free floursceliac diseasesugarmaize flourgluten-free cupcakeКекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20732)Other