Особливості економічного розвитку в умовах глобалізації - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2003)
У статті зроблена спроба з’ясувати причини глобалізації економіки; проаналізувати процеси глобалізації економіки; описати позитивні та негативні наслідки глобалізаційних процесів; зроблена спроба з’ясувати наслідки впливу діяльності ТНК на економіку різних країн.

This article discribes and analyse processes of economics globalisation; examines positive and negative results of globalisation processes; elucidates reasons of economics globalisation. In this article take plase discription of influens TNC on economics of countrys.
Keywords: глобалізація економіки; інтеграція; транснаціональні корпорації; economic globalization; integration; multinational corporations; кафедра економічної теорії