Панчоха, Тетяна Андріївна2021-06-042021-06-042020Панчоха, Т. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка солодкого з курагою з масовою часткою жиру 10 % на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Андріївна Панчоха ; наук. керівник Марія Володимирівна Янчик. – Київ, 2020. – 129 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34297otherсирок солодкий з курагоютехнологічні розрахункинебезпечні факторисистеми управління безпечністюНАССРкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка солодкого з курагою з масовою часткою жиру 10 % на ТДВ «Яготинський маслозавод»Other