Механізм кредитування виробничих підприємств комерційним банком та шляхи його удосконалення - Лазаренко, М. С. (My University, 2013)
Досліджено сутність та особливості функціонування механізму кредитування виробничих підприємств комерційним банком. Розглянуто методичні підходи щодо оцінки ефективності кредитування виробничих підприємств банками. Запропоновано шляхи удосконалення ефективності функціонування механізму кредитування виробничих підприємств комерційним банком.
Keywords: кредит; механізм кредитування; кредитне забезпечення; методи кредитування; кафедра фінансів; credit; credit mechanism; collateral; lending practices