Основи охорони праці - Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович (My University, 2014)
Конспект лекцій для вивчення нормативної навчальної дисципліни "Основи охорони праці" розроблено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму підготовки 6.050101 "Комп’ютерні науки". Викладено основні відомості з правових та організаційних питань охорони праці, основ фізіології, промислової санітарії та гігієни праці, основ техніки безпеки та пожежної безпеки. Lecture for studying regulatory discipline " Safety of Labour" developed according to the educational and professional training programs for bachelor training direction 6.050101 "Computer Science". The basic information on legal and organizational issues of safety, fundamentals of physiology, industrial sanitation and health, safety and the basics of fire safety.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; умови праці; working conditions; робоче місце; workplace; повітря робочої зони; air of working area; виробниче середовище; Working environment; освітлення; illumination; вібрація; vibration; шум; sound; пожежна безпека; fire security