Стабнікова, Олена ВсеволодівнаІванов, Володимир МиколайовичХіврич, Борис ІвановичАнтонюк, Марія Миколаївна2013-02-152013-02-152003Патент 59314 UA, МПК 7 А21 D 8/04 Спосіб одержання солоду / Стабнікова О. В., Іванов В. М., Хіврич Б. І., Антонюк М. М. ; заявник Український державний університет харчових технологій. – № 20021210623 ; заявл. 26.12.2002 ; опубл. 15.08.2003, Бюл. № 8., 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6322Спосіб одержання солоду, що включає миття зерна, його почергове повітряно-водяне замочування, пророщування та сушіння, який відрізняється тим, що замочування зерна проводять у розчині селену з концентрацією від 1,7 до 3,2 мкг/мл до вмісту селену у солоді від 15 до 28 мкг/г сухого зерна.uk-UKсолодпророщуванняселенmaltgerminatingseleniumкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб одержання солоду (Деклараційний патент на винахід № 59314)Other