До питання про організацію навчального процесу з дисципліни «Аналітичні методи контролю об'єктів довкілля» на кафедрі аналітичної хімії НУХТ - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна (My University, 2014)
Протягом декількох років у Національному університеті харчових технологій проводиться підготовка бакалаврів і магістрів - екологів. Навчальний план підготовки екологів не передбачає викладання дисципліни «Аналітична хімія», яка є однією з базових для спеціалістів такого фаху. У зв'язку з цим в НУХТ було внесено до навчального плану підготовки екологів дисципліну «Аналітичні методи контролю об'єктів довкілля». For several years, the National University of Food Technologies is preparing bachelors and masters - environmentalists. The curriculum does not provide environmental training of teaching "Analytical Chemistry", which is a base for specialists of this profession. In this regard, our library was added to the curriculum for environmental discipline "Analytical methods of financial control environment."
Keywords: екологи; аналітична хімія; висококваліфіковані фахівці; environmentalists; highly skilled; analytical chemistry; кафедра харчової хімії