Теоретичні підходи до формування інтеграційних об’єднань в АПК - Скопенко, Наталія Степанівна (Скопенко, Н. С. Теоретичні підходи до формування інтеграційних об’єднань в АПК / Н. С. Скопенко // Проблеми підвищення ефективності інфраструктури : збірник наукових праць. − К.: НАУ, 2010. - Вип. 26. − С. 203-208, 2010)
У статті розглянуто теоретичні засади формування інтеграційних об’єднань в агропромисловому комплексі. Встановлено, що сучасним інтеграційним процесам притаманний багатоплановий характер, розвиток яких призводить до створення складних інтегрованих систем. In the article theoretical principles of forming of integration associations are considered in an agro industrial complex. It is set that to the integration processes inherent character, development of which is carried out from simple to more difficult computer-integrated systems.
Keywords: інтеграція; інтеграційні процеси; інтеграційні об’єднання; integration; integration processes; integration associations; кафедра економіки праці та менеджменту