Чорний, Валентин МиколайовичЛапіна, Надія ВолодимирівнаПрищепа, Юлія ЮріївнаЛяшко, Галина ВасилівнаМисюра, Тарас ГригоровичПопова, Наталія Вікторівна2019-05-212019-05-212016Дослідження процесу екстрагування цвіту робінії псевдоакації / В. М. Чорний, Н. В. Лапіна, Ю. Ю. Прищепа, Г. В. Ляшко, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 65-річчю кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ, 8–10 листопада 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 150-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29270В роботі досліджено процес екстрагування Робінії з метою виділення ефірних олій. Визначені фактори, які впливають на процес та зясовано їхню дію. Провівши запланований трифакторний трьохрівневий експеримент змогли отримати залежності та побудувати рівняння регресії другого порядку. In this work, the process of extraction of Robinia has been investigated in order to extract essential oils. The factors that influence the process are identified and their effect is determined. After conducting the planned three-factor three-level experiment, dependences were obtained and a second-order regression equation was created.uk-UKекстрагуванняробініяextractionrobiniaкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження процесу екстрагування цвіту робінії псевдоакаціїOther