Дослідження процесу екстрагування цвіту робінії псевдоакації - Чорний, Валентин Миколайович; Лапіна, Надія Володимирівна; Прищепа, Юлія Юріївна; Ляшко, Галина Василівна; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
В роботі досліджено процес екстрагування Робінії з метою виділення ефірних олій. Визначені фактори, які впливають на процес та зясовано їхню дію. Провівши запланований трифакторний трьохрівневий експеримент змогли отримати залежності та побудувати рівняння регресії другого порядку. In this work, the process of extraction of Robinia has been investigated in order to extract essential oils. The factors that influence the process are identified and their effect is determined. After conducting the planned three-factor three-level experiment, dependences were obtained and a second-order regression equation was created.
Keywords: екстрагування; робінія; extraction; robinia; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології зберігання і переробки зерна