Вплив факторів зовнішнього середовища на інвестиційну стратегію дрібних товаровиробників молочної продукції Київської області - Штанько, Людмила Олександрівна (My University, 2012)
В роботі проведений аналіз факторів зовнішнього середовища, які обумовлюють зміну інвестиційних пріоритетів невеликих підприємств молочної промисловості Київської області. Здійснена оцінка можливостей та напрямів відтворення цих факторів в інвестиційній стратегії локальних молочних виробників.

The factors of external environment define to a considerable degree the priority directions of the investment strategy of commodity producers. Is was made the analysis of external environment factors, which stipulate the change of investment priorities of small dairy enterprises in Kyiv region and the possibility of the reflection of these factors in the investment strategy of local dairy producers.
Keywords: зовнішнє середовище; інвестиційна стратегія; молочна промисловість; карта впливу факторів середовища; external environment; investment strategy; dairy industry; map of the influence of environment factors; кафедра економіки і права