Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах - Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович; Осадчук, Оксана Павлівна (My University, 2017)
Запропоновано варіант оцінки ефективності заходів для підвищення рівня функціонування системи управління якістю на підприємствах, за рахунок показників які включають оцінку по стадіям життєвого циклу продукції. The variant assess the effectiveness of measures to improve the quality management system in enterprises, by the performance evaluation that includes stages in the product life cycle.
Keywords: кафедра економіки і права; кафедра економіки праці та менеджменту; підприємство; система; управління якістю; модель; засади; фактори; enterprise; system; quality management; model; principles; factors