Вплив фракційності морденіту на ефективність зневоднення водно-спиртових розчинів - Корнієнко, Володимир Вікторович; Таран, Віталій Михайлович; Мельник, Людмила Миколаївна (My University, 2011)
Для ефективного використання морденіту в зневодненні водно-спиртових розчинів необхідно провести дослідження по встановленню оптимальних умов проведення процесу адсорбції води із розчинів.

For efficient use of mordenite in the dehydration of water-alcohol solution must be investigated to establish the optimal conditions of the process of water adsorption from solutions.
Keywords: концентрація; адсорбент; дегідратація; морденіт; concentration; adsorbent; dehydration; mordenite; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв