Концептуальні засади вторинної номінації - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2012)
Робота присвячена вивченню лінгвістичної природи явища вторинної номінації як засобу семантичної організації тексту. The paper is devoted to the study of linguistic phenomena of nature as a means of secondary nomination semantic organization of the text.
Keywords: мовна номінація; пряма номінація; вторинна номінація; language nomination; direct nomination; secondary nomination; кафедра гуманітарних дисциплін