Спосіб отримання інтерферону пешого типу (Патент на винахід № 70638) - Карпов, Олександр Вікторович; Поводзинський, Вадим Миколайович; Пенчук, Юрій Миколайович; Жолобак, Надія Михайлівна; Верьовк, Сергій Вікторович (My University, 2004)
Спосіб отримання інтерферону першого типу, що включає стадію індукції, який відрізняється тим, що як індуктор використовують комплекс одноланцюгової дріжджової РНК з тилороном, при цьому РНК іммобілізована на нерозчинній поверхні, яка являє собою полігліколеві гранули - сферон.
Keywords: індуктор; інтерферон; inductor; interferon; кафедра біотехнології і мікробіології