Розвиток професійної компетентності з урахуванням психофізіологічних особливостей студентів - Гречан, Алла Павлівна; Колос, Ірина Василівна (My University, 2013)
У статті обґрунтовано елементи системи розвитку професійної компетентності з урахуванням асиметрії півкуль головного мозку, запропоновано враховувати асиметрію півкуль головного мозку при формуванні стандарту дисципліни, визначено доцільні методи навчання і їх раціональне поєднання для ефективного розвитку професійної компетентності. The elements of the system of development of professional competence are grounded taking on asymmetry of cerebral hemispheres in this article, and is offered to consider asymmetry of cerebral hemispheres when forming the standard of discipline, methods of teaching are defined the expedient for development of professional competence.
Keywords: методи навчання; асиметрія півкуль головного мозку; система розвитку професійної компетентності; teaching methods; asymmetry of cerebral hemispheres; system of development of professional competence; кафедра обліку і аудиту