Управління якістю послуг підприємств готельного господарства - Король, Крістіна; Литвинець, Лариса Федорівна (My University, 2014)
Готельне господарство динамічно розвивається та інвестується як важлива галузь індустрії гостинності та національного господарства, яка здатна приносити високий прибуток та активно сприяти економічному розвиткові суспільства. У час посилення конкурентної боротьби на ринку туристичних послуг з проблемою якості послуг зіткнулись усі вітчизняні виробники готельних послуг. Hospitality dynamic and invested as an important sector of the hospitality industry and the national economy that is able to generate high profits and actively promote the economic development of society. At the time of increased competition in the travel market with quality service problem faced all domestic producers of hotel services.
Keywords: готельне господарство; gotelne gospodarstwa; високий прибуток; high income; туристичні послуги; travel services; кафедра готельно-ресторанної справи