Компонент моторного палива альтернативний (КМПА) (Патент на корисну модель № 30901) - Яковець, Іван Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович; Українець, Анатолій Іванович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Кизюн, Григорій Олександрович; Міщенко, Олексій Семенович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Сизько, Валерій Борисович (My University, 2008)
Корисна модель відноситься до рідин-добавок для автомобільних бензинів з підвищеним октановим числом та зменшеною собівартістю. An useful model behaves to liquid additions to motor-car petrols with an enhanceable antiknock value and mionectic prime price.
Keywords: вищі спирти; higher alcoholsstarting; флегмовий компонент ректифікації; денатуруючі речовини; flegma component is rectifications; denaturant substances; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства