Купажована рослинна олія (Патент на корисну модель № 124828) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2018)
Купажована рослинна олія, що містить купаж двох рослинних олій, яка відрізняється тим, що як рослинні олії включає олії амаранту та рижієву, у наступному співвідношенні компонентів, %: Олія амаранту 84-86, Олія рижієва 14-16. Blended vegetable oil containing a blend of two vegetable oils, characterized in that as vegetable oils include amaranth and rizhiev oils in the following ratio of components,%: Amaranth oil 84-86, Rigiev oil 14-16.
Keywords: купаж; олія амаранту; олія рижієва; blend; amaranth oil; rigia oil; кафедра готельно-ресторанної справи