Корчак, Яна Олександрівна2024-09-102024-09-102024Корчак, Я. О. Розроблення рецептури безглютенового хлібобулочного виробу з використанням пшоняного борошна з впровадженням його виробництва в проєкті цеху безглютенових хлібобулочних виробів ТОВ «Черкасихліб ТД» м. Черкаси : 181 Харчові технології / Корчак Яна Олександрівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2024. – 212 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44854кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівцеліакіяпшоняне борошнонутове борошносочевичне борошнопсиліумгуміарабікхарчові волокнаРозроблення рецептури безглютенового хлібобулочного виробу з використанням пшоняного борошна з впровадженням його виробництва в проєкті цеху безглютенових хлібобулочних виробів ТОВ «Черкасихліб ТД» м. Черкаси