Шаповаленко, Олег ІвановичЯнюк, Тетяна Іванівна2012-12-192012-12-192001Шаповаленко, О. І. Обробка та зберігання пшеничних зародків / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зернові продукти і комбікорми. - 2001. - № 2. - С. 15-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4625Визначено хімічний склад пшеничних зародків. Розроблено спосіб і режими їх сушіння опроміненням хвилями мм- та ІЧ- діапазонів. Визначено вплив обробки на харчову цінність та санітарну якість. The chemical composition of wheat germ has been defined. Methods and modes of wheat germ drying with the help of radiation of mm-waves and infrared ranges have been developed. The influence of processing on the nutritional value and sanitary quality has been defined.uk-UKпшеничні зародкихімічний склад поживних компонентівконвективне сушіннямікрохвильове опроміненняwheat germchemical composition of nutrientsmicrowave irradiationкафедра технології зберігання і переробки зернаconvection dryingОбробка та зберігання пшеничних зародківArticle