Сучасний стан стандартизації ювелірних товарів - Григоренко, Інна Василівна; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
В статті представлено історію становлення та ключові проблеми стандартизації ювелірних товарів на міжнародному та вітчизняному ринку. The article presents the history of the formation and key issues of standardization of jewelry products in the international and domestic market.
Keywords: ювелірні вироби; jewelry; дорогоцінні метали; сплави дорогоцінних металів; стандартизація; конвенція; безпека; якість; preciousmetals; precious metal alloys; standardization; convention; safety; quality; кафедра експертизи харчових продуктів