Нова технологія заварного пряника - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Своєволіна, Галина Василівна (My University, 2008)
Стаття присвячена розробці нової технології заварних пряників з додаванням до заварок борошна з ячмінного пивоварного солоду та комплексної суміші поверхнево-активних речовин.

The article is dedicated of development technologies for scalded cakes to application of flour from barley brewing malt and stabilizing complex mixtures of superficially active matters.
Keywords: заварний пряник; солодове борошно; ферментація заварок; комплексний суміш поверхнево-активних речовин; scalded cake; barley brewing malt; fermentation of brewing; stabilizing complex mixtures; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів