Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаСвоєволіна, Галина Василівна2012-06-102012-06-102008Дорохович, А. М. Нова технологія заварного пряника / A. M. Дорохович, В. І. Оболкіна, Г. В. Своєволіна // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1273Стаття присвячена розробці нової технології заварних пряників з додаванням до заварок борошна з ячмінного пивоварного солоду та комплексної суміші поверхнево-активних речовин.The article is dedicated of development technologies for scalded cakes to application of flour from barley brewing malt and stabilizing complex mixtures of superficially active matters.uk-UKзаварний пряниксолодове борошноферментація завароккомплексний суміш поверхнево-активних речовинscalded cakebarley brewing maltfermentation of brewingstabilizing complex mixturesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНова технологія заварного пряника