Вплив деяких антисептиків на накопичення летких домішок у спиртових бражках - Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович (My University, 2004)
Досліджували вплив антисептиків на накопичення побічних продуктів бродіння — вищих спиртів, кислот, ефірів, альдегідів. Studied the effect of antiseptics on the accumulation of byproducts of fermentation - higher alcohols, acids, esters, aldehydes.
Keywords: ефір; антисептик; домішки; кислоти; ethers; antiseptics; additives; acids; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства