Інноваційні зрушення в енергетиці у процесі євроінтеграційного розвитку України - Струнін, Віктор Володимирович (My University, 2005)
Запропонована стаття має на меті привернути увагу широкого загалу до двох важливих супутніх проблем сьогодення – проблеми енергетики і енергоресурсів та проблеми екології. З огляду на євроінтеграційний курс України, в статті наведені відповідні дані щодо сучасних тенденцій в країнах Європи у порівнянні з тенденціями в Україні, а також запропоновано ряд дій щодо оптимізації ситуації, що склалася. Також запропоновані нові підходи по енергозабезпеченню підприємств.

The aim of given article is to attract the wide range of society to the two important problems of nowadays, which are the problem of power and power resources and the second – the ecology problem. As far as Ukraine has accepted the course of European integration, this article shows the data about tendencies of chosen way and some aspects of their optimization. Also you can see here some new suggested ways of energy providing of enterprises.
Keywords: енергія; відновлювальні джерела енергії; тенденція; проблема; розвиток; energy; renewable energy sources; trend; problem; development; кафедра економіки праці та менеджменту