Удосконалення технології освітлення пивного сусла - Парчевський, Антон; Мукоїд, Роман Миколайович (My University, 2017)
Метою освітлення пивного сусла, яке подається у апарат, є видалення суспензій гарячого сусла. Даною роботою поставлено задачу: підвищення якості та ефективності освітлення пивного сусла, а також було запропоновано розглянути і дослідити технологію освітлення на прикладі гідроциклонних апаратів, оскільки на даний час ними користуються майже всі пивоварні заводи. The purpose of illumination of beer wort, which is fed into the apparatus, is the removal of suspensions of hot wort. The given task is tasked with: improving the quality and efficiency of beer lightning lighting, and also it was proposed to consider and study the lighting technology on the example of hydrocyclone apparatus, since at present they are used by almost all breweries.
Keywords: сусло; білковий відстій; гідроциклонний апарат; швидкість потоку; wort; protein deposit; hydrocyclone apparatus; flow rate; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства