Біологічні методи боротьби зі шкідниками як альтернатива пестицидам - Куценко, Наталія; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Левітіна, Наталія Володимирівна (My University, 2004)
Охарактеризовано небезпеку для навколишнього середовища у разі використання пестицидів. Наведено основні методи біологічної боротьби із шкідниками і переваги ентомопатогенних препаратів. We characterize environmental hazard when using pesticides. The basic methods of biological pest control and the benefits of entomopathogenic preparations.
Keywords: пестициди; шкідники; біологічний захист; pesticides; pests; biological defense; кафедра екології та екоменеджменту