Концептуальна модель інформаційної системи управління якістю вершкового масла - Криворучко, Олена Володимирівна; Костюк, Юлія Володимирівна; Самойленко, Юлія Олександрівна (My University, 2021)
Розглядається комплекс інформаційних систем, які використовують методи діагностики та прогнозування із функціями підтримки прийняття рішень щодо регулювання параметрів технологічного процесу виробництва вершкового масла. Запропоновано архітектуру інформаційної системи управління якістю. Наведено діаграму послідовності етапів її створення. The complex of information systems that use diagnostic and forecasting methods with functions of decision-making support for regulating parameters of the technological process of butter production is considered. The architecture of the quality management information system is proposed. A diagram of the sequence of stages of its creation is given.
Keywords: інформаційна система; information system; управління якістю вершкового масла; butter quality management; прийняття рішень; decision-making; UML-діаграми; UML diagrams; прогнозування; forecasting; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; department of automation and computer technologies of control systems