Криворучко, Олена ВолодимирівнаКостюк, Юлія ВолодимирівнаСамойленко, Юлія Олександрівна2023-11-152023-11-152021Криворучко, О. В. Концептуальна модель інформаційної системи управління якістю вершкового масла / О. В. Криворучко, Ю. В. Костюк, Ю. О. Самойленко // Грааль науки». – 2021. – № 1. – С. 255-258https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41511Розглядається комплекс інформаційних систем, які використовують методи діагностики та прогнозування із функціями підтримки прийняття рішень щодо регулювання параметрів технологічного процесу виробництва вершкового масла. Запропоновано архітектуру інформаційної системи управління якістю. Наведено діаграму послідовності етапів її створення. The complex of information systems that use diagnostic and forecasting methods with functions of decision-making support for regulating parameters of the technological process of butter production is considered. The architecture of the quality management information system is proposed. A diagram of the sequence of stages of its creation is given.otherінформаційна системаinformation systemуправління якістю вершкового маслаbutter quality managementприйняття рішеньdecision-makingUML-діаграмиUML diagramsпрогнозуванняforecastingкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкаdepartment of automation and computer technologies of control systemsКонцептуальна модель інформаційної системи управління якістю вершкового маслаArticle