Микитенко, Антон ЄвгенійовичВороніна, Аліна ВікторівнаГрищенко, Анна Миколаївна2020-02-102020-02-102018Микитенко, А. Є. Використання какао-порошку в технології хлібобулочних виробів / А. Є. Микитенко, А. В. Вороніна, А. М. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ої Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23-24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30734Досліджено вплив какао-порошку на якість пшеничного хліба. Встановлено що какао-порошок доцільно використовувати кількості не більше 3 % до маси борошна, внаслідок зменшення питомого об’єму та погіршення пористості виробів з какао-порошком.otherкакао-порошокхарчова цінність хлібаякість хлібапористість хлібаоб’єм хлібаcocoa powdernutritional value of breadbread qualityporosity of breadspecific volume of breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання какао-порошку в технології хлібобулочних виробівThesis