Баляс, Наталія ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2014-11-262014-11-262014Баляс, Н. В. Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів / Н. В. Баляс, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 587.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18681Матеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів. Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.otherнаукові дослідженнятехнології оздоровчих продуктівфруктові порошкиresearchtechnology health productsfruit powdersкафедра готельно-ресторанної справиВикористання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктівOther