Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів - Баляс, Наталія Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2014)
Матеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів. Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.
Keywords: наукові дослідження; технології оздоровчих продуктів; фруктові порошки; research; technology health products; fruit powders; кафедра готельно-ресторанної справи