Міжнародна економіка - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2021)
Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990- 2020 рр. з питань розвитку міжнародної економіки. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 1990-2020 on the development of the international economy. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.
Keywords: міжнародна економіка; international economics; міжнародна торгівля; international trade; світова валютна система; world currency system; економічна інтеграція; economic integration; глобалізація; globalization