Енергозаощадження під час бігування заготовок тари із картону - Полежаев, Іван Олександрович; Киричок, Петро Олексійович; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2014)
Упаковка є ключовим логістичним елементом під час виробництва і розподілення споживчих товарів. Надійна і економічна упаковка потрібна для зберігання, транспортування і розподілення, доки продукт не буде доставлений в кінцевий пункт призначення. Картон є одним із широко використовуваних матеріалів у пакувальній індустрії, так як він легко може бути перетворений з плоскої конфігурації у форму твердого об'ємного тіла пачки. Картонні пачки відносно легкі і в той же час можуть бути достатньо жорсткими і витримувати значні навантаження.
Keywords: енергозаощадження; тари із картону; энергосбережение; заготовки; тара картона; energy saving; pieces; packaging from cardboard; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв