Технологія переробки зерна сої в соєве молоко - Шаповаленко, Олег Іванович; Шерстобітов, В. В.; Ежелев, В. О.; Лисий, В. Н. (My University, 2001)
Наведена харчова цінність соєвого молока в порівнянні з соєвим молоком. The comparative characteristics of nutritional value of soy milk and cow’s milk.
Keywords: соєве молоко; soy milk; харчова цінність; nutritional value; кафедра технології зберігання і переробки зерна