Продовольча безпека – запорука економічної безпеки постсоціалістичних країн - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2011)
У роботі визначено сутність економічної та продовольчої безпеки з точки зору її багаторівневості. Проаналізовано стан продовольчої безпеки для деяких постсоціалістичних країн за зазначеними критеріями та запропоновані заходи фіскальної політики держави з метою досягнення продовольчої безпеки. Essence of economic and food security is in-process considered from point of their multilevel. The analysis of food strength security on certain criteria is done for some postsocialist countries, the measures of fiscal policy of the state with the purpose of achievement of food safety are offered.
Keywords: продовольча безпека; економічна доступність; економічна безпека; economic availability; security; food safetyof household; кафедра економічної теорії