Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаПольовик, Володимир ВікторовичБожко, Олександр Миколайович2020-12-152020-12-152017Деклараційний патент на корисну модель № 117345 UA, МПК (2017.01) A23G 3/00. Склад щербету "Кокосик" / Кирпіченкова О. М., Польовик В. В., Божко О. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 13500 ; заявл. 28.12.2016 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32353Склад щербету, що включає: цукор, антикристалізатор, молоко згущене з цукром, маргарин, арахіс смажений, який відрізняється тим, що як антикристалізатор використано глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, і додатково вноситься кокосове борошно. Composition of sorbet, including: sugar, anticrystallizer, condensed milk with sugar, margarine, fried peanuts, which differs in that glucose-fructose syrup GFS-42 is used as an anticrystallizer and coconut flour is additionally added.щербетантикристалізатормолоко згущенеглюкозно-фруктозний сиропкокосове борошноsherbetanti-crystallizercondensed milkglucose-fructose syrupcoconut flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСклад щербету "Кокосик" (Деклараційний патент на корисну модель № 117345)Technical Report