Сірик, Аліна Олегівна2017-04-062017-04-062016Сірик, А. О. Інтелектуалізація системи управління охороною праці підприємства харчової промисловості / А. О. Сірик // Людина, природа, техніка у ХХІ столітті : матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2016 р. – Полтава : ПДАА, 2016. – С. 188.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24955Розглядається питання щодо вдосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в її роботу системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. The question of improvement of management information system of power economy of the enterprises of the food industry by means of introduction to work of system of support of decision-making with intellectual agents is considered.працябезпекахарчова промисловістьworksafetyfood industryкафедра екології та екоменеджментуІнтелектуалізація системи управління охороною праці підприємства харчової промисловостіOther