Визначення підсосів повітря в вакуумну систему цукрового заводу - Штангеєв, Костянтин Остапович (My University, 2024)
Викладено рекомендації по проведенню випробовувань вакуумної системи цукрового заводу та визначенню величини присосів повітря.

Recommendations are presented for testing the vacuum system of a sugar factory and determining the size of air suction.
Keywords: вакуумна система; герметичність системи; підсоси повітря; air suction; vacuum system; system tightness