Спосіб виробництва білкового стабілізатора (Деклараційний патент на винахід № 69182) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Шевченко, Юрій Сергійович (My University, 2004)
Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора,який включає очищення, знежирення вихідної сировини, варіння, подрібнення на вовчку, гомогенізацію, охолодження, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують яловичий рубець,варіння проводять протягом 2-4 годин, перед гомогенізацією додають бульйон в кількості 95- 100 %. A method of producing protein stabilizer, which includes cleaning, degreasing of raw materials, melting, grinding on Volchkov, homogenization, cooling, wherein that as starting materials used beef tripe, cooking carried out for 2-4 hours before homogenization add broth in quantities 95 - 100%.
Keywords: білковий стабілізатор; protein stabilizer; яловичий рубець; beef tripe; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів