Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаШевченко, Юрій Сергійович2013-01-242013-01-242004Патент 69182A, A23J 1/10. Спосіб виробництва білкового стабілізатора / Кишенько І. І., Шевченко Ю. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № 20031211429 ; заявл. 11.12.2003 ; опубл. 16.08.2004 , Бюл. № 8, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5577Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора,який включає очищення, знежирення вихідної сировини, варіння, подрібнення на вовчку, гомогенізацію, охолодження, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують яловичий рубець,варіння проводять протягом 2-4 годин, перед гомогенізацією додають бульйон в кількості 95- 100 %. A method of producing protein stabilizer, which includes cleaning, degreasing of raw materials, melting, grinding on Volchkov, homogenization, cooling, wherein that as starting materials used beef tripe, cooking carried out for 2-4 hours before homogenization add broth in quantities 95 - 100%.otherбілковий стабілізаторprotein stabilizerяловичий рубецьbeef tripeкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва білкового стабілізатора (Деклараційний патент на винахід № 69182)Other