Аналіз структури шкіргалантереї, яка реалізується в Україні - Артюх, Тетяна Миколаївна; Гриценко, З. А. (My University, 1992)
В статті надано аналіз структури асортименту шкіргалантереї, яка реалізується в Україні. In the article analyzes the structure of leather goods, which is implemented in Ukraine.
Keywords: структура асортименту; шкіргалантерея; якість; виробництво; забезпечення; поставщики; assortment structure; leather goods; quality; production; suppliers; ensuring; кафедра експертизи харчових продуктів