Кущ, Руслана ВікторівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2019-04-222019-04-222018Кущ, Р. В. Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатів / Р. В. Кущ, О. А. Топчій // VII Міжнародна науково-технічна конференція “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції”, 6-7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. - С. 200-201.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29040Тези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з частковою заміною м’ясної сировини на рослинні добавки, а саме клітковину пшениці, ячменю та рису. The theses contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products with a partial replacement of meat raw materials with plant additives, namely, cellulose of wheat, barley and rice.uk-UKклітковинапосічені напівфабрикатипшеницяячміньрисcelluloseminced semi-finished productswheatbarleyriceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатівThesis