Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатів - Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2018)
Тези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з частковою заміною м’ясної сировини на рослинні добавки, а саме клітковину пшениці, ячменю та рису. The theses contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products with a partial replacement of meat raw materials with plant additives, namely, cellulose of wheat, barley and rice.
Keywords: клітковина; посічені напівфабрикати; пшениця; ячмінь; рис; cellulose; minced semi-finished products; wheat; barley; rice; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів