Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаСімахіна, Галина Олександрівна2015-12-232015-12-232012Миколів, Т. І. Продукти на зерновій основі, збагачені мінеральними речовинами, для профілактики мікроелементозів / Т. І. Миколів, Г. О. Сімахіна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 278-280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22042Збагачення продуктів хлібопекарської, круп’яної, молочної промисловостей мікроелементами з використанням їх нових джерел - в органічно зв’язаній формі, є оптимальним шляхом подолання мікроелементозів. Enrichment of bakery products, cereals, dairy trace elements using their new sources - in organically bound form is the best way to overcome microelementosis.кафедра технології оздоровчих продуктівмінеральні речовинимікроелементозизернові продуктиcerealsmicroelementosismineralsПродукти на зерновій основі, збагачені мінеральними речовинами, для профілактики мікроелементозівOther