Полоз, Денис СергійовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-10-172023-10-172023Полоз, Д. Контроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів / Д. Полоз, О. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 р. – Ч.1. – С. 282https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41182Контроль якості м'ясної сировини має значний вплив на якість кінцевого продукту. Дослідження показників дозволяє вчасно виявляти відхилення від стандартів якості та здійснювати заходи їх усунення. Correct quality control of meat raw materials has a significant impact on the quality of the final product. The study of indicators allows timely detection of deviations from quality standards and implementation of measures to eliminate the.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввимогиковбасні виробиконтроль якостіорганолептичні показникихімічний складбезпечність продуктудослідженняsausage productsquality controlorganoleptic indicatorschemical compositionproduct safetyresearchrequirementsКонтроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробівThesis