Крічфалушій, Олександр Іванович2024-03-112024-03-112023Крічфалушій, О. І. Проєкт хлібзаводу в м.Чернігів потужністю 45 тон за добу з застосуванням класичних технологій тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Крічфалушій Олександр Іванович ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 93 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42132ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб «Запашний» подовийбатон звичайнийхлібці висівковіпіч тунельна А2-ХПК-25піч Revent 725рідка закваскаопарний спосіббезопарний спосібПроєкт хлібзаводу в м.Чернігів потужністю 45 тон за добу з застосуванням класичних технологій тістоприготуванняOther