Роль комп’ютерної психодіагностики та психокорекції у розвитку особистості конкурентоспроможного фахівця - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2004)
Стаття присвячена визначенню ролі комп’ютерної психодіагностики та психокорекції у розвитку особистості конкурентоспроможного фахівця.

This article is devoted to determine the role of computer psychodiagnostic and psychotherapy in personality development competitive specialist.
Keywords: психодіагностика; psychodiagnostics; психокорекція; комп’ютерна психодіагностика; розвиток особистості; конкурентоспроможність фахівця; correction; computer psychodiagnostics; personality development; competitiveness expert; кафедра гуманітарних дисциплін